Iata cum putem sa te ajutam:

Scopul meu este de a crea un mediu prietenos, confortabil si sigur, menit sa permita atingerea obiectivelor propuse in terapie.

Eduard Bucureșteanu

Psiholog clinician & Psihoterapeut

In general, psihologul este cel care asculta, in timp ce altii vorbesc despre problemele lor. Aici, in acest spatiu, psihologul este cel care vorbeste si impartaseste din experienta sa profesionala si de viata. De ce? Pentru ca desi suntem unici, dificultatile pe care le infruntam in Calatoria Vietii sunt, in esenta, cam aceleasi: frici, temeri, incertitudini.

Vindecarea, in opinia mea, vizeaza mintea si inima. Deopotriva si pentru toata lumea…

Studii de specialitate

Am lucrat ``unu la unu`` cu peste 1000 de persoane, efectuand peste 15.000 de sedinte de evaluare sau psihoterapie individuala si de grup.

Certificari

Psiholog Principal Clinician – Autorizat de Colegiul Psihologilor din Romania (cod de libera practica: nr. 00390);

Psihoterapeut Adlerian – Certificat de Federatia Română de Psihoterapie şi Asociaţia Europeană de Psihoterapie (anul 2009);

Psihoterapia Traumei prin EMDR (Eye Movement Desensitisation and Reprocessing – Desensibilizarea si Reprocesare prin Miscari Oculare) – Certificat (Level 1) de EMDR Europe Association (anul 2017);

Consilier pentru Dezvoltare Personala (2015) – Certificat de Absolvire     recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul   Eductaiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (anul 2015)

Formator – Certificat de Absolvire     recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul   Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (anul 2011)

Evaluator al persoanelor cu nevoi speciale recunoscut de Autoritatea Naţională a Persoanelor cu Handicap din România şi Institutul Olandez pentru Îngrijire şi Protecţie a Persoanelor (anul 2001).

Activitate profesionala / Proiecte in care am fost implicat

Din anul 2005, îmi desfasor cea mai mare parte a activitatii profesionale in cadrul Centrului de Sanatate Mintala al Spitalului de Psihiatrie “Sfantul Pantelimon” din Braila.

Din anul 2006, activez si in mediul privat, activitatea fiind derulata  in Cabinetul Individual de Psihologie Bucuresteanu Eduard (Cod de Libera Practica din partea Colegiului Psihologilor: 1BR0127)

2009 – 2014: Psiholog desemnat de Direcţia de Sănătate Publică Brăila în cadrul echipei judeţene multidiciplinare de intervenţie a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenta.

2010 – 2015: Psiholog în cadrul proiectului „Reducerea riscului de recidivă după închisoare”, derulat de Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Brăila.

2011 – 2012: Psiholog în cadrul proiectului „E-OCUPARE – spaţiu virtual pentru promovarea măsurilor active de ocupare”. Proiect implementat de Camera de Comerţ Industrie si Agricultura Braila, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013

2001 – 2002:   Psiholog în cadrul proiectului „SMILE PINOCHIO!”, derulat de Organizaţia  pentru Copii şi Adulţi cu Nevoi Speciale „Trebuie”  Brăila (finanţat de „SMILE ROMÂNIA APPEAL”)

Phone: 0722,207,514
Braila, ROMANIA
Skip to toolbar