Proiectul Psihoclinica.eu a apărut ca un raspuns la interesul tot mai crescut al oamenilor faţă de ceea ce înseamnă relaţia dintre psihologie şi spiritualitate şi la întelegerea faptului ca utilizarea unor metode care combină cele două aspecte poate duce la adevărata vindecare. Consideram ca nu mai este suficientă vindecarea parţială, aceea a efectelor care se manifestă în trup sau în psihic, ci e nevoie de o abordare holistică. Trebuie ajuns la cauză si trebuie rezolvate acele traume – fie ele stiute, fie încă neconştientizate – care răvăşesc viaţa unui om.

Psihoclinica.eu ofera ajutor calificat in domeniul psihologiei, fără să neglijeze însa aspectul spiritual şi oferă alternative celor care simt că nu se mai regasesc, dar şi celor care au pornit într-o călătorie conştienta a cunoaşterii de sine.

Psihoclinica.eu lucreaza cu specialişti din domeniul psihologiei, acreditaţi de Colegiul Psihologilor din România, dar şi validaţi în timp de experienţa profesională. Daca te intrebi “Cine sunt?”, “Ce vreau de la viata mea?”, “De unde vin si incotro ma duc?”, putem să te ajutam sa-ti gasesti raspunsurile.

Pentru Psihoclinica.eu, 2015 este anul nasterii. Pentru tine, poate fi vremea renaşterii. Vremea redescoperirii sufletului tău, a visurilor tale (pe care le-ai ţinut adânc ascunse prea mult timp), a speranţelor sau a certitudinilor tale. Este timpul să iti descoperi forta interioară.

Îndrăzneşte! Fii TU! Arată lumii cea mai frumoasa versiune a ta!

Psihoclinica.eu

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Phone: 0722,207,514
Braila, ROMANIA
Skip to toolbar