Eclipsa Totala de Soare, o “busola divina”

Astazi, in jurul orei 21:30, avem Eclipsa Totala de Soare! Mai exact, conform specialistilor, punctul culminat al eclipsei va avea loc la ora 21:29,57 (ora Romaniei).

Este cea de-a 11-a eclipsă de Soare din secolul al XXI-lea, dar a 13-a trecere a umbrei Lunii peste Pamant, în acest secol. Va fi prima eclipsa totala de Soare care va trece peste Staele Unite ale Americii in secolul al XXI-lea.

O eclipsa de Soare se produce cand Luna trece intre Pamant si Soare, ceea ce intunecă total sau partial Soarele vazut de pe Pamant. O eclipsa de Soare totala se produce atunci cand diametrul aparent al Lunii este mai mare decat cel al Soarelui, blocand toate razele directe ale Soarelui, si cufundand ziua în întuneric.

Simbolistic, fie ca sunt de Soare sau de Luna, eclipsele aduc schimbari importante in vietile noastre. Ele corecteaza si aduc noi traiectorii in existenta noastra, facandu-ne sa intelegem mai bine care ne este menirea pe acest pamant.

Cea de astazi poate fi o “busola divina” ce ne va ghida Calea pe mai departe. O Eclipsa de Soare face lumina in partile importante ale tuturor aspectelor vietii noastre. Ne putem redescoperi, avem sansa de a lăsa noul sa paseasca in vietile noastre, sa deschidem usi pe care le-am intalnit candva dar pe care nu am avut indrazneala de a patrunde.

Este bine sa-i acordam o atentie deosebita acestei zile, acestei seri. Conectati-va cu Divinitatea in cel mai profund mod si lasati noul sa patrunda in vietile voastre.

Indrazneste! Fii TU!

Psiholog Clinician Eduard Bucuresteanu,

Psihoterapeut & Consilier pentru Dezvoltare si Transformare Personala

Phone: 0722,207,514
Braila, ROMANIA
Skip to toolbar