Live2Lead este un eveniment anual marca John Maxwell Company, care are loc în Atlanta şi este dedicat dezvoltării liderilor.
Live2Lead Brăila-Galaţi, un videocast de ½ de zi dedicat leadership-ului, care aduce în acelaşi loc lideri din toate zonele de activitate din Brăila, Galaţi şi din regiunea de Sud-Est.
La Brăila vom transmite acest eveniment sub licența JMC şi va fi sub formă de VIDEOCAST subtitrat în limba română.
Ne propunem să aducem în aceeași sală la un eveniment cu şi despre leadership liderii din mediul de business,ong, administraţia locală, politic, învăţământ, etc din zona Brăila – Galaţi care conștientizează, susțin şi trec la dezvoltarea puternică şi dinamică a leadershipului din cele 2 oraşe într-o viziune comună pe termen lung şi care urmăresc dezvoltarea zonei Brăila-Galați ca principal pol de dezvoltare economică după București.

 

De ce să participi la Live 2 Lead
 • beneficiezi de experiența a 4 speakeri de top mondial, experți în leadership. Simon Sinek, John Maxwell, Dan Cathy şi Liz Wiseman vor împărtăşi cunoștințele şi experiența lor în leadership.
 • vei obține informații noi, instrumente practice, idei aplicabile, te va motiva să treci la acţiune,
 • vei construi relații cu persoane cheie din zona ta de interes participante la eveniment.
 • participi la un eveniment pentru dezvoltarea liderilor, marca John Maxwell Company care este difuzat doar o singură dată de către organizatori în zona pentru care au obţinut licenţa.
 • avantajul unui astfel de eveniment videocast este calitatea speaker-ilor şi preţul accesibil faţă de acelaşi tip de eveniment live.
 • se oferă participanților la alegere certificare echivalenta programelor de pregătire continuă (ultima dintre ele contra cost) astfel: – 2.75 credite, certificare acordată de Society for Human Resource Management – 0.35 credite, certificare acordată de John Maxwell Company – 0.35 credite, certificare acordată de The University of North Georgia (cost certificare 25USD);

   

  Taxa de participare:
 • 139 ron (include loc în zona B, mapa eveniment, coffee break)
 • 169 ron (include loc rezervat în sala zona A, mapa eveniment, coffee break)
 • 199 ron (include loc rezervat în primele 3 -4 rânduri, mapa eveniment, carte John Maxwell, coffee break )
 • Reducerile acordate: – daca achiziționezi bilete zona A sau B pana pe 23.09.2016 ai reducere 10% – daca achiziționezi mai mult de 10 locuri primești reducere 10%.
 • Pentru inscriere: Contactaţi-ne pe adresa l2l@ceprohart.ro sau prin mesaj pe pagina de facebook şi vă trimitem toate datele.
Locatie&Program:

 

Regal Events&Ballroom (Brăila, Bd. Independenţei nr.282)
Vineri, 18 noiembrie 2016
13:00 – 13:20 Deschidere eveniment
13:20 – 13:45 Simon Sinek – despre liderii care inspiră oamenii din jurul lor, de ce unele echipe au succes şi altele nu.
13:45 – 14:20 John C. Maxwell – despre legile şi principiile practice care pot fi aplicate în dezvoltarea personală
14:20 – 14: 50 Pauza cafea/socializare
14:50 – 15:20
Dan Cathy – despre propriul stil de a conduce eficient si cu succes dovedit
15:20 – 15:55 Liz Wiseman – despre factorii multiplicatori, liderii care scot la suprafaţă maximul potenţial al oamenilor din echipă.
15:55 – 16:30 John C. Maxwell – concluzii
Date contact organizator:
Denumire : Cerpohart SA, Adresa: Bd. Al. I. Cuza nr.3 Brăila
Telefon: 0728 683 156, E-mail: l2l@ceprohart.ro
Phone: 0722,207,514
Braila, ROMANIA
Skip to toolbar