O calatorie de o mie de mile, incepe cu primul pas . (Lao Tze)

 

In week-endul 01-02.04.2016, Braila a facut doar un prim pas dintr-o calatorie spirituala pe care ne-o dorim cat mai lunga. Alaturi de Oreste Teodorescu si Doru Bem, participantii la primul modul al Cursurilor OR&DO au experimentat meditatia si au luat contact cu terapia bolilor spirituale.

Am convenit cu totii ca suntem suflete care salasluiesc vremelnic in trupuri. Apartinem deopotriva universului vizibil pe care-l experimentam cu simturile (vaz, auz, gus, miros, simt tactil) dar si lumilor invizibile pe care le strabatem cu ajutorul imaginatiei creative si intuitiei.

Am inteles ca fiecare parte si insusire a fiintei omenesti reprezinta, in esenta, ratiuni dumnezeiesti pe care omul le-a uitat in somnul adanc al ratiunii. Prin Hristos acestea sunt din nou revelate si redate tuturor oamenilor, ca si autostrada de reintoarcere la obarsia divina si nemuritoare.

Omul este singura fiinta care poate integra in mod absolut, atat Universul material cat si cel spiritual.

Informatia primita in cele doua zile de cursuri este doar un strop de cunoastere in oceanul infinit al fiecaruia dintre participanti. Speram sa va fie folositor in Calatoria Vietii si va multumim ca ne-ati fost alaturi!

Phone: 0722,207,514
Braila, ROMANIA
Skip to toolbar