Pasi cu Dumnezeu

De cate ori, in suferinta fiind, v-ati amintit ca sunteti in Bratele Lui Dumnezeu?

Se spune ca, intr-o noapte, un om a avut acest vis. Se făcea că merge împreună cu Dumnezeu pe malul nisipos al unui râu. În acest timp, pe cer apăreau scene importante din viaţa lui; la fiecare scenă se vedeau pe nisip două perechi de urme: urma paşilor lui şi urma paşilor lui Dumnezeu.

Când ultima scenă din viaţa lui i s-a perindat prin faţa ochilor, el a privit la urma paşilor de pe nisip. A observat, uimit, că, uneori, pe drumul vieţii lui era numai un rând de urme de pasi.

L-a întrebat pe Dumnezeu ce reprezintă acest lucru, iar Dumnezeu i-a răspuns: sunt momentele din viaţa ta în care ai fost în mari încercări!.

Revoltat, omul concluzioneaza: deci, când am avut cel mai mult nevoie de Tine m-ai lăsat singur! Nu înţeleg. De ce? Tocmai când am avut nevoie mai mare de ajutorul Tău, Tu m-ai părăsit.

Atunci, in marea Sa bunătate, Dumnezeu i-a raspuns.

– Dragul Meu, Eu te iubesc mereu şi niciodată nu te voi părăsi. În clipele tale grele, de încercări şi de suferinţe, se vede pe nisip o singură pereche de paşi, deoarece Eu te luam în palme şi te purtam pe drumul vieţii tale…

Sursa: Internet

Phone: 0722,207,514
Braila, ROMANIA
Skip to toolbar