Vindecare reconectiva

psiholog braila

Vindecarea Reconectiva este o forma de vindecare ce ne reconecteaza la totalitatea Universului. Se considera ca ea poate sa ne reconecteze cu esenta noastra divina nu numai prin intermediul unui set nou de frecvente ale vindecarii, ci si prin intermediul unei benzi de frecventa cu totul noua.

Vindecarea Reconectiva se inscrie, mai degraba, in sensul vindecarii prin Spirit, sau prin spiritualitate. Ceea ce se intampla ar putea fi definit cel mai bine ca si o „comunicare spirituala / schimb de informatii la nivel spiritual”.

Vindecarea Reconectiva depaseste cu mult ceea ce numim de obicei vindecare energetica. De asemenea, nu este vorba nici de „vindecare prin credinta”. Nu trebuie sa credeti in proces pentru ca el sa functioneze.

Vindecarea Reconectiva nu este nici o tehnica, nici o colectie de tehnici. Ea nu prea are de-a face cu reguli si cu proceduri.

VINDECAREA RECONECTIVA ESTE O NOUA STARE DE A FI. Ea devine voi. Voi deveniti ea. Si sunteti schimbati pentru totdeauna.

Vindecarea Reconectiva este o calatorie, nu un punct de sosire. Procesul nu se stinge, pur si simplu, atunci cand sedinta s-a incheiat, pentru ca nu se termina niciodata. Mereu poti sa progresezi; mereu poti sa fii mai bun. Sedintele continua adesea singure, dupa ce s-a incheiat perioada alocata.

Vindecarile la care veti fi martori se vor petrece intr-o clipa, cu ajutorul fortei si prin forta Gratiei Divine.

Vindecarea Reconectiva inseamna si restaurarea integritatii spirituale a unei persoane. In esenta, vindecarea este asa: eliberarea sau indepartarea unui blocaj sau a unei interferente care ne-a tinut separati de perfectiunea Universului.

( http://www.reconectarea.com)