Workshop Constelatia Intentiei

Metoda Constelatiei Intentiei reprezinta o interventie terapeutica foarte eficienta si profunda, care ofera acces la aspecte mai putin constiente ale psihicului nostru, permitand astfel integrarea amintirilor traumatice care stau la baza dificultatilor din viata noastra. Metoda este dezvoltata de prof. Franz Ruppert si ne ajuta, prin intermediul reprezentantilor, sa vedem mai clar conflictele noastre interioare sau interpersonale pentru a le putea intelege si integra.

Constelatia Intentiei reprezinta o abordare in care clientul este intrebat care este intentia sa in acel moment, ce ar dori sa schimbe sau la ce isi doreste sa se uite. Cuvintele alese in intentie au un inteles adanc si foarte specific, au radacini profunde in autobiografia persoanei care doreste sa lucreze. Se aleg membri ai grupului de suport care sa reprezinte cuvintele specificate in Intentie, plasandu-i in spatiul disponibil asa cum cel care lucreaza simte in acel moment. Experientele ‘reprezentantilor’, odata plasati, ofera intotdeauna informatii relevante pentru client in legatura cu problema sa.

In perioada 2013-2016, Maria Magdalena Macarenco a urmat Trainingul Avansat de Psihotraumatologie Multigenerationala cu prof. Franz Ruppert iar intalnirea cu el a fost decisiva pentru schimbarea viziunii sale asupra psihicului uman si pentru alegerea acestei profunde modalitati de lucru cu trauma psihologica.

MariaMacarenco

Inscrierile: se fac prin email la maria.macarenco@psihotrauma.ro sau la telefon 0721460399. Numărul de locuri pentru lucrul cu aceasta metoda este limitat la sase. Confirmarea locului se face doar după confirmarea plăţii.

Detalii plata:
200 ron, pentru persoanele care doresc sa-si lucreze propria constelatie.
100 ron, pentru persoanele care doresc sa faca parte din grupul de suport.
Cuplurile beneficiaza de o reducere de 10%.
Plata se face prin virament bancar, pana la data de 23.08.2016, în contul RO30RZBR0000060012381030 deschis la Raiffeisen Bank pe numele Maria-Magdalena Macarenco; pe documentul de plată se va trece “Workshop Constelatia Intentiei”.

Plata si participarea la acest workshop presupun acordul dumneavoastra asupra conditiilor de confidentialitate: “Pe toată desfăşurarea workshop-ului şi după încheierea acestuia mă angajez să respect confidenţialitatea informaţiilor personale împărtăşite de participanţii la workshop.”